sjuk :(

ligger här hemma i soffan o mår piss. massa feber, hostar som satan o kan knappt andas... faan inge kul alls. känns som om ungen ska flyga ut när jag hostar. men de får vi hoppas att han inte gör.

Va på ultraljud i onsdags, dom kollade njuren, det var inga förändringar, den va fortfarande vidgad. så har fått kallelse till en specialist inom området som ska berätta mer, men det är inget farligt i allafall. utan han kommer leva helt normalt. men det kommer att behandlas med antibiotika när han föds, så skall de gå bort. så jag e inte orolig alls. han lever ju om o e så himmla livig i magen. känns bra.

ne nu ska vi se om vi kan köra kevin till hans farmor när jag e kass. så han osså slipper bli sjuk.


ha de gött alla.

familj vad betyder det?

Ja de funderar jag på!?!?!?!?
När man lever ihop betyder inde de då att man ska sammarbeta o ta gemensamma beslut?
Varför är det då
JAG som ska ringa runt o leta boende,
JAG som ska få massa nej i örat?
JAG som ska leta på alla tänkbara internettsidor?
JAG som ska lusläsa tidningarna?
JAG som ska ta allt ansvar att VI slipper va bostadslösa om 1,5 månad?
Varför e allt JAG?????
ska det inte vara VI????
eller e det för att jag e tjej? så därför ska jag hitta allt o fixa? de enda han säger är : det löser sej... men va faan vi e bostadslösa den 1 augusti!?!?!? och ska ha barn den 20e... vad faan är det som ska lösa sej? ska de komma nån snäll jävel o ge oss en bostad med minst 3 rum o kök o sen gärna säga att vi får bo där gratis???? hmm nja tror inte de va???? man måste leta o söka o leta o söka o leta o söka oxå så hittar man nått som ligger lagom nära lyrestad ne då ligger hyran på miljoner typ... o när det inte finns garanti att han har jobb om 5 v så kan man inte kolla på skyhöga hyror... o vi måste på max 2 mil från lyrestad då kevin ska gå i skolan där, och jag vill inte köra hyr långt som hells varje morgon o eftermiddag, men i lyrestad finns de inge boende, jo på furuvägen, men jag vill inte bo där, de bor människor där som är påtok för intresserade av mitt liv för de, jag vill kunna gå ut sunkigt klädd när jag ska rasta hunden utan att soc kommer springande för att dom anmäler mej, så jag vill inte ta den risken att leva instängd i en läghenhet i rädsla att soc eller andra myndigheter skall ringa om man inte sköter allt till 200 % exemplariskt. 
Men faan va arg jag blir att jag ska lösa allt.
faan e bra sugen på o leta efter en 1a till mej o min bebis i magen (o flinga o princ) så kan han stå där när allt "löser sej" men nej då, jag älskar honom på tok för mycket, men bara för att jag älskar honom så skall väll inte jag behöva ta allt ansvar? eller e de så o va kvinna/mamma/Sambo??? Nån som vet??? snälla berätta då för mej...
faan bajs skit helvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Ja Ja i morrn e de ultraljud igen :S kolla hans njure, får hopaas att de ser bättre ut, jag är bara lycklig att det inte är något farligt, utan att de växer bort, men de e klart man önkar sej ett "friskt" barn.

Ja Ja ne nu ska jag duscha o sova så att JAG kan ringa på fler lägenhetr i morrn, för de e la ingen annan som lär göra de åt mej.! 


fredag

jaha då är det sommarlov, har varit på skolavslutning idag, för lillesyster och lillebror. sista gången för lillebror innan han börjar högstadiet, usch vad tiden går fort. han e ju bara lilla fjalle. men men när jag satt där i kyrkan så kom jag o tänka på att de känns som om jag har en ailien i magen :P ja men känns helt overkligt ju helt plötsligt kan man känna o se en fot, de e ju sjukt, jag har ett liv i magen, alla pratar om att sånt ser man typ dom sista veckorna men jag har ju 10 veckor kvar, varför kan jag se o känna så tydligt då? hmm.. o kom även på mej själv att bli putt när alla prata om det lååååååååååååånga sommarlovet, alllllllt man kan hinna göra o vad alla kommer växa etc.. för jag vill ju att sommarlovet ska gå fort, ska ju ha barn typ samma dag skolorna börjar igen, o jag har tyckt att 10 v e kort o att de snart e dags men idag i kyrkan så prata alla om hur långt sommarlovet e. hehe
men endå börjar jag känna mej stressad, snart e jag mamma, lilla jag liksom, hallå elle :P o allt som ska fixas innan, måla spjälsängen klar, o de största av allt, hitta nytt boende :( trivs i detta hus, men vi hitttade ett bättre en liten hästgård, o de skulle ju va bra  tänkte vi, låg i lyrsta med, så kevin skulle få åka skolbuss o jag ha min häst hemma, óch vi va jätte intresserade, o gubben lovade oss huset, så vi sa ju upp detta så första augusti ska vi va ute, men vad händer? Jo vi blir blåsta, när dom får veta att vi sagt upp detta så dubblar dom hyran och sen slutar dom höra av sej, så nu sitter vi här, utan boende, bebis på g o allt e skit.. blir att ringa  på lägnhet :S o min valp får flytta till mamma.

saknar min älskling så de gör ont nu när han jobbar, när han har åkt på morgonen så sträcker jag mej åt hans sida i sängen men där e tomt så jag blir klarvaken, e så tomt o ensamt. idag när han kommer hem så ska jag tvinga honom att lägga sej i sängen med mej o bara kramas i flera timmar.. o bara vara nära. kan ju hopppas att han vill det ;)

i morgon ska hästarna iväg på sommarbete, blir kul för dom, speciellt för min pojke Ikke som får lit yngre hästar som kanske vill leka med han, han e så söt när han springer runt o fjantar sej o försöker få igång gammle frippe men frippe vill bara äta :P men nu e de i allafall 2 yngre hästar för Ikke att leka med :P

Ja Ja nu ska jag iväg te lyrsta o hämta älsklingen. ha de gött

ny vecka

jaha då va de en ny vecka då, vart i lyrsta o lämnat pojken på dagis, o nu ska han va hos sin mamma i en vecka.
Fick ett lyckligt besked idag. Sambon har fått jobb :D o de e skitbra! det behöver vi. kommer kännas ensamt här hemma men men jag får lära mej :P han måste ju jobba så vi får massa pangar haha.
Gravid i V 30 nu då, ojoj tiden ngår fort, känns som nyss de va den 12 december o vi fick veta att vi skulle bli föräldrar. men har ju vart gravid över ett halvår nu. o jag kan ärligt känna att jag förstår mej inte på alla som säger att de e så underbart att va med barn, jag menar dom första veckorna mådde jag pyton mest hele tin, och hormonerna va för mycket. sen när den började sparka så visst va de häftigt i början men nu känns de mest bara obehagligt, för han ska ju bara leva om när jag vill vila. men värst av allt e nog alla humörsvängningar jag har svängigt humör vanligen oxå men nu e de katastrof, ena sekunden e jag glad nästa förbannad, ena sekunden skrattar jag nästa gråter jag, men de e la så de ska va. nej jag längtar verkligen till han e ute i stället.
för detta med att va gravid va inte riktigt min grej, men bebisar e så då måste jag ju ta delen att va gravid oxå.

Märker att jag inte skriver så mycke, men lär väl bli mer nu när jag ska va själv hemma. kommer äta ihjäl mej oxå, har nån konstig grej att jag alltid e hungrig när jag e själv. hehe

försöker få tag i nytt boende oxå... men de går ju som de går.

Ja Ja tack o hej leverpastej :p

                                                   Gravid v 26 på bilden

Torsdag ´morgon :P

Nu e de morgon igen då.. händer idag då? jo nu först blir de till lyrsta o lämna barnet på dagis, sen blir de en sväng till töreboda o gå på torget med mor min. får hoppas att inte dom med billiga barnkläder e där :P hehe fast mamma e värre, jag har bara köpt en overall o den köpte jag för länge sen. men mamma har hunnit köpa desto mer ;)

o lille zeth han växer o sparkas, men första kvällen på länge igår så va han lugn när vi skulle sova, men då skulle ju hans kära pappa på o känna...

Juste har inte berättat så mycke om vem jag e.
jag e en tjej på 21 år, jag går i skolan o e då gravid, Jag bor i ett hus i hova med min sambo Torbjörn (Torsson) 33 år, vi har 2 Bullmastiffer (hundar;) ) en flinga o en Bäbis. 2 små katter. o varannan vecka har vi Sambons son boende här han heter kevin o e 5 år.

Ne nu sprang tiden iväg, ska skriva mer i kväll. ha de gött..

RSS 2.0