lite uppdatering

Ja jag  e ju inte jätte aktiv me min blogg. men ska försöka bättra mej.
Lille Zeth e ju hela 10 månader nu, blir 1 år om mindre än 2 månader.
ja han e ju alltså inte så liten längre.

mitt liv då? ja du de e som de e...  varken bra eller helkasst!
Börjar jobba om 1,5 v, har fått sommarvikariat på ett gruppboeende inne i stan. trivs jätte bra där..
men endå jobbigt att va ifrån min bebis så mycket...
mitt o T förhållande är väl OK e väl inne i nån svcka just nu, men de hör väl till??? Älskar honom massor, men just nu e de mest massa tjaffs.

Min bror är "fri" om typ 1 månad. och även om han är ett ashole ibland så älskar jag honom massor, och saknar honom. jag hoppas att han tar ttag i sitt liv nu när han kommer ut. han o jag har alltid varit "tajta" jag vet att han alltid finns där i vått o torrt. men de senaste året har jag inte kännt igen han för 5öre. men hoppas att han blir min gamla älskade storebror, och att vi ska kunna ha sådär jätte kul som bara han o jag kan ha. Jag älskar honom massor, och jag vill att han är en del i mitt liv. och att han ska lära känna min son, (han åkte ju in när zeth var 2 månader och bara låg o sov, nu e han ju en egen individ) Saknar dej patrik!


ZETH: Du är det absolut bästa som hänt mej, jag älskr dej så oändligt, dina små blöta pussar som du ger mej e underbara, ditt skratt får vilken "hårding" som hellst att smälta. dina små påhitt e fantastiska.
Jag har bara kännt dej i 10 månader men jag älskar dej mer än jag någonsin älskat någon annan i hela mitt liv.
Och att lämna bort dej i sommar gör ont i mammahjärtat, men både du o jag vet ju att de kommer någe gott ur de hela, tänk va mycke roliga saker vi kan göra/köpa sen när mammas feta lön kommer ;) Älskar dej min prins <3


Vänner?!?!? Ibland känns de som om jag inte har några riktiga vänner, jag har nog ingen jag kan öppna mej till 150% till.
jag har 3 vänner som betyder lite extra
Sabina: vi har kännt varandra i 10 år och du är en av dom bästa vänner jga har. känns som om vi e på samma plan i livet. vi har alltid roligt ihop. du är en fantastisk vän o jag älskar dej och är Jätte lycklig att få va en del i ditt liv o få lära känna dina underbara barn! skulle kunna skriver mängder om hur gla jag e över att du är min vän!

Petra: ja du e nog den jag kan prata om i stort sett allt med! jag litar på dej till 100% och tyvärr bor du ju en bete bort, men när vi väl ses så har vi fantastiskt underbart roligt. jag är Lyckligt lottad som har fått dej som vän och du betyder otroligt mycke för mej, även om jag e kass på att visa det! Jag Älskar dej! jag skulle kunna skriva en hel novell om dej o hur gla jag e över o fått lära känan dej och dina underbara barn!

Kiki: du är en nyfunnen vän, men faan va kul vi har :D du är helt underbart goo. och du e helt fantastisk att umgås med <3




blir ett rörigt inlägg och skulle kunna skriva mängder om mitt liv, men jag vill inte dela allt här :P

Ska se om jag kan få in lite bilder :p men jag o datorer e inte riktigt vänner :P




Zeth <3


Min underbara vän Sabina & hennes dotter Zoe




Min underbara vackraste Petra!!



(har ingen bild på kiki)

RSS 2.0