Underbara Unge

Tänk att en sån liten varelse kan vara så underbar.
När han ligger i min famn o tittar på mej med sina stora mörka ögon så blir jag helt tårögd, han tittar på mej så oförstående men ömt, jag vill bara hålla honom nära. Att man kan älska en individ så otroligt mycke efter en så kort tid, de e ofattbart. Nu förstår jag verkligen kärleken mellan mor o barn.

Igår när han låg i min famn o tittade på mej så började mina tårar rinna, dom bara rann o rann, men jag log, för det var tårar av Lycka, Lycka över att jag har åstakommit något så underbart, jag är världens lyckligaste människa. Visst jag har inte världens enklaste liv, inte e jag rik heller, jag bor inte i en lyxig etagevåning, men jag har mitt barn, jag har min sambo o jag har mitt extrabarn. o det räcker för mej det e det som är lycka, jag älskar dom o dom älskar mej. och det är viktigare än alla pengar på denna jord.

bara efter en vecka så har jag insett att lycka är inte alltid något man kan ta i, utan lycka e denna kärlek man har.


Måste även skriva ett par ord om min mamma. innan jag födde min son så sa jag att jag bara ville ha med torsson, men sen när jag väl var där så ville jag även ha med mamma, o hon satt där o stöttade mej geneom hela alltet, hon är en underbar människa som vänder utochin på sej själv för o finnas där för sina barn. och vad får hon tillbaka? vi e uppkäfftiga, vi gnäller, vi klagar nu först har jag insett hur mycket hon gör för oss. under hela mitt liv har hon gjort ALLT för våran skull. jag försöker hjälpa henne så mycket jag kann, de har varit ett orosmoment under min graviditet, att jag inte kommer kunna finnas där för henne på samma sätt när jag blivit mamma. men jag hoppas hon vet att jag gör allt för henne precis som jag vet att hon gör allt för mej. JG ÄLSKAR DEJ MAMMA!!!!



inte många minuter gammal

RSS 2.0